TOP VERMELDING
5
5.0 van de 2 stem(men)
Bij Zorgboerderij ’t Schöttincksflier’ in Stegeren (tussen Ommen en Hardenberg) vindt u rust en ruimte in een mooie omgeving. Het meehelpen, meelopen op de boerderij kan tot de bezigheden behoren. Maar ook het rustig kunnen zitten met een ruim uitzicht, zonder iets te doen wordt als een weldaad ervaren. 
Doelgroep: Verstandelijke beperking, Psychische hulpvraag, Lichamelijke beperking
Geplaatst in Overijssel

Omschrijving

Doelgroep: Verstandelijke beperking, Psychische hulpvraag, Lichamelijke beperking
Keurmerk: Kwaliteitswaarborg Zorgboerderijen

Omschrijving

Bij Zorgboerderij ’t Schöttincksflier’ in Stegeren (tussen Ommen en Hardenberg) vindt u rust en ruimte in een mooie omgeving. Het meehelpen, meelopen op de boerderij kan tot de bezigheden behoren. Maar ook het rustig kunnen zitten met een ruim uitzicht, zonder iets te doen wordt als een weldaad ervaren. Zorgboer Jan en Zorgboerin Alie gebruiken al sinds 2001 hun enthousiasme en ervaring, zodat de cliënten optimaal gebruik kunnen maken van de mogelijkheden die de boerderij van de familie Veurink heeft te bieden.

’t Schöttincksflier ligt in een mooie rustige, landelijke omgeving van het Vechtdal, 250 meter vanaf de openbare weg, dus geen druk verkeer en lawaai daarvan.

Dit alles in de buurtschap Stegeren (tussen Ommen en Hardenberg) met het afwisselend landschap van bossen, heide, weilanden en akkers.

't Schöttincksflier is een gemengd bedrijf met akkerbouw (graan, suikerbieten en productiebos), varkenshouderij (vleesvarkens), een grote siertuin en een moestuin waarin fruitbomen en struiken niet ontbreken.

Ook is er een boomsingel aanwezig om het erf, die luwte geeft en uitnodigt tot creatief en nuttig onderhoud.Bezoek website:
http://www.schottincksflier.com
 

Karshoekweg 1, 7737 PP Stegeren, Nederland