Het platform voor zorgboerderijen in Nederland. Zorgboerderijgids.nl is met 30.000 unieke bezoekers per jaar een interessant online podium. Het platform wordt bezocht door potentiële cliënten en haar omgeving zoals vrienden en familie. Ook zorgkantoren, zorgprofessionals en andere gerelateerde specialisten bezoeken zorgboerderijgids.nl.

Missie Zorgboerderijgids.nl
Zorgboerderijgids.nl wil alle mensen die geinteresseerd zijn in zorgboerderijen van informatie voorzien door middel van de website www.zorgboerderijgids.nl.
In het kader daarvan wil Zorgboerderijgids.nl een overzicht van alle zorgboerderijen in Nederland maken. Zodat het voor mensen die op zoek zijn naar een zorgboerderij makkelijker wordt om een zorgboerderij te vinden. Ook wil Zorgboerderijgids.nl in het kader van informatievoorziening, open dagen van zorgboerderijen gaan publiceren. Voor belangstellenden wil Zorgboerderijgids.nl een overzicht geven van informatie over zorgboerderijen en vacatures bij zorgboerderijen.

Doelgericht adverteren? Dat kan bij Zorgboerderijgids.nl:

Zorgboeren
Wilt u een vermelding op de zorgboerderijgids.nl van Nederland? U kunt zich aanmelden via de link "Zorgboerderij aanmelden".

Overige bedrijven
Zorgboerderijgids.nl is een specialist op het gebied van zorgboerderijen. Ons informatieportaal wordt dan ook goed bezocht door deze specifieke doelgroep. Zowel zorgboeren, zorginstellingen en potentiële cliënten hebben we weg naar zorgboerderijgids.nl gevonden. Heeft u een product wat aansluit op de wensen van deze doelgroep? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Contact

shaken not stirred logo

Zorgboerderijgids.nl is een website van Shaken not Stirred BV. 

Heb je een vraag, een tip, of wil je gewoon even wat kwijt?
Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bedrijfsgegevens
Shaken not Stirred B.V.
M. Jungiusstraat 36
2331 NZ  Leiden

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 (6) 2438 2422

KvK-nummer: 67982816
Btw-nummer: NL857252719B01