TOP VERMELDING

Bij Zorgboerderij ’t Schöttincksflier’ in Stegeren (tussen Ommen en Hardenberg) vindt u rust en ruimte in een mooie omgeving. Het meehelpen, meelopen op de boerderij kan tot de bezigheden behoren. Maar ook het rustig kunnen zitten met een ruim uitzicht, zonder iets te doen wordt als een weldaad ervaren. 
Doelgroep: Verstandelijke beperking, Psychische hulpvraag, Lichamelijke beperking
Geplaatst in Overijssel
1 afbeelding
5
(2)
TOP VERMELDING

Woonerf Luscinia is een particulier initiatief van Leo van der Westen en Marianne Palstra. Begin december 2013 zijn wij gestart met deze woon-werkgemeenschap. Het wordt een plek waar mensen met een beperking en senioren kunnen wonen en werken. De locatie is gelegen aan de Lankhorsterstraat 21 te Hengelo (Gld).
Doelgroep: Verstandelijke beperking, Psychische hulpvraag, Jeugdzorg
Geplaatst in Gelderland
1 afbeelding
4.5
(2)
TOP VERMELDING

Zorgimkerij Ecopoll biedt voor mensen die een vorm van dagbesteding zoeken een unieke en veilige plek om verschillende activiteiten te doen. De dagbesteding gebeurt in en rond het Bijenteeltmuseum en op de imkerij om hun woonhuis waar honingbijen, kippen, konijnen, pauwen, mini-ezels, koeien en honden aanwezig zijn. Een groot deel omvat de tuin, ook is er een mooie groentetuin waar men diverse werkzaamheden kan doen afhankelijk van interesse en mogelijkheden.
Doelgroep: Verstandelijke beperking, Lichamelijke beperking
Geplaatst in Brabant
2 afbeeldingen
4
(1)
TOP VERMELDING

Bij ons op de zorgboerderij wordt asinotherapie/ezeltherapie gegeven aan volwassenen/jongvolwassenen/ en kinderen met een hulpvraag. Zoals ADHD, Autisme, PTSS, Hoog gevoelig, en burn-out klachten. Bij Heierhof kunt u nu ook terecht voor ezel asinotherapie (coaching) . Wat houdt dit in zult u zich afvragen?
Doelgroep: Verstandelijke beperking, Jeugdzorg, Jongeren uit speciaal onderwijs, Autisme
Geplaatst in Brabant
4 afbeeldingen
5
(1)
TOP VERMELDING

Je mag zijn wie je bent! Bij Horses&Co bieden we een in een landelijke omgeving een veilig klimaat om te werken, te leren en te spelen en ervaringsgericht te ontwikkelen.
Doelgroep: Verstandelijke beperking, Jeugdzorg, Autisme
Geplaatst in Zuid-Holland
1 afbeelding
4.5
(2)
TOP VERMELDING

Nuchter, helder en met beide benen op de grond. Dat is ‘t Boerenerf. Een frisse, natuurlijke zorgomgeving met een tikkeltje humor. ‘t Boerenerf helpt de zorg te verbeteren. Met een aangenaam nostalgisch alternatief. Een nieuwe professionele aanpak. Nu aangevuld met zes appartementen voor kleinschalig wonen.
Doelgroep: Verstandelijke beperking, Lichamelijke beperking, Dementerende ouderen
Geplaatst in Flevoland
1 afbeelding
5
(1)
TOP VERMELDING

Hoeve Paradij is een landelijk gelegen zorginstelling bij Aduard, vlak buiten de stad Groningen. Hoeve Paradij biedt voor jong en oud, begeleide dagbesteding op een zorgboerderij, waarbij de ontwikkeling van de deelnemer centraal staat. Zo biedt bijvoorbeeld het traject JongLeren aan de thuiszitter de mogelijkheid om via Hoeve Paradij weer terug te keren naar regulier onderwijs. De deelnemer krijgt professionele ondersteuning en begeleiding op maat, in een sociale en christelijke omgeving.
Doelgroep: Geen specifieke doelgroep
Geplaatst in Groningen
1 afbeelding
4
(1)
TOP VERMELDING

Het werk op zorgboerderij de Golden Raand draait om het verzorgen van planten, dieren en mensen. Maar het gaat ook om zelfontplooiing, leren en ontwikkeling. Zoals op elke boerderij zijn we hier altijd bezig, in alle seizoenen, in weer en wind. Werken in de buitenlucht geeft rust én energie. 
Doelgroep: Verstandelijke beperking, Lichamelijke beperking
Geplaatst in Groningen
1 afbeelding
4.5
(2)
TOP VERMELDING

In ’t Zuider Stee aan de rand van Drachten en ’t Hem Stee in Hemrik bieden wij plaats aan mensen vanaf 18 jaar, die in meerdere of mindere mate begeleiding nodig hebben bij het zelfstandig wonen. Onze bewoners hebben allemaal een eigen appartement. Daarnaast zijn er groepsruimten waar men, afhankelijk van de individuele behoefte, elkaar kan ontmoeten voor een praatje en een kopje koffie of thee. Samen eten kan ook.
Doelgroep: Geen specifieke doelgroep
Geplaatst in Friesland
1 afbeelding
5
(1)
TOP VERMELDING

‘t Bonte erf is een kleinschalige, groene zorglocatie waar dagbesteding en begeleiding in huiselijke sfeer wordt geboden aan mensen die speciale begeleiding/zorg nodig hebben. Onder kleinschalig verstaan wij maximaal 5 tot 6 deelnemers per dag op ons rustige, veilige en overzichtelijke erf.
Doelgroep: Verstandelijke beperking
Geplaatst in Noord-Holland
2 afbeeldingen
4
(2)
TOP VERMELDING

Zorgboerderij d'n Bongerd biedt dagbesteding aan ouderen met een lichte zorgvraag. Er zijn verschillende dieren op de boerderij, een moestuin en een bloementuin. Ook kan er een leuk spelletje jeu de boules gespeeld worden. Er is een gezellige ruimte om gezellig gezamenlijk te koken, eten en samen te zijn. Maar er is ook de mogelijkheid om zich eventjes te gaan rusten in een van onze rustkamers. 
Doelgroep: Ouderen
Geplaatst in Limburg
1 afbeelding
3.5
(2)
TOP VERMELDING

Bij zorgboerderij De Groene Weide zijn mensen lekker actief en vaak buiten bezig. Ze werken in biologische tuinen, verzorgen de dieren en zijn creatief bezig. Zorgboerderij de Groene Weide ligt prachtig gelegen in het rustieke Drentse landschap en biedt dagbesteding op maat voor mensen met een verstandelijke beperking.
Doelgroep: Verstandelijke beperking
Geplaatst in Drenthe
1 afbeelding
0
(0)

Geplaatst op 23-01-2018 12:58:54 in Vacatures

Geplaatst op 08-01-2018 13:05:14 in Vacatures

Wij richten ons op senioren en ouderen: Ouderen met lichamelijke en/of psychische beperkingen. Ouderen met dementiële problemen en/of jong dementerenden. Senioren en ouderen met een indicatie voor Zorg met Verblijf. Wanneer deze zorg nog niet voorhanden of nog niet nodig is, kan overbruggingszorg worden geboden. Onze zorgboerderij is gelegen in een bosrijke (wandel-) omgeving in Bornerbroek aan de rand van Almelo, en nu ook in Ypelo.
Doelgroep: Dementerende ouderen, Ouderen
Geplaatst in Overijssel
1 afbeelding
4
(1)

Wijngoed "De Reestlandhoeve" van John en Wilma Huisman, Nederlandse wijn op de grens van Overijssel en Drenthe, is een sterke loot binnen wijnbouw Nederland. Het Nederlandse wijngoed staat, ondanks zijn jonge leeftijd, bekend om zijn goede Nederlandse wijn.
Doelgroep: Verstandelijke beperking, Psychische hulpvraag, Autisme, Niet-aangeboren hersenletsel
Geplaatst in Overijssel
1 afbeelding
0
(0)

Wij, Frans ten Dam en Lydeke Vaalt, verwelkomen u graag op onze zorgboerderij. Met veel enthousiasme en plezier bieden wij samen met onze medewerkers een verantwoorde, vraaggerichte dagverzorging en een zinvolle dagbesteding voor senioren. Op zaterdag bieden we voor een kleine groep recreatieve activiteiten en uitstapjes met onze eigen bus. Ook is er de mogelijkheid voor de deelnemers om gebruik te maken van tijdelijk verblijf, b.v. tijdens het weekend.
Doelgroep: Verstandelijke beperking, Psychische hulpvraag, Lichamelijke beperking, Ouderen
Geplaatst in Overijssel
1 afbeelding
0
(0)

In de landelijke omgeving tussen Barneveld en Terschuur ligt onze mooie zorgboerderij. Sinds 2009 bieden zorgboer Dick en zorgboerin Corrie de mogelijkheid tot dagbesteding en logeeropvang aan kinderen en jongeren en sinds 2014 is dit uitgebreid met de doelgroep ‘ouderen’. Dick werkt daarnaast fulltime als boer op het bedrijf: hij verzorgt het melkvee, jongvee de varkens en de paarden en beheert en bebouwt de weilanden om de boerderij heen.
Doelgroep: Jeugdzorg, Jongeren uit speciaal onderwijs, Ouderen
Geplaatst in Gelderland
1 afbeelding
4
(1)

Wij hebben een Paddock Paradise voor in totaal 14 paarden opgezet in Hattemerbroek. Wij stellen op deze unieke en prachtige locatie 4 plaatsen beschikbaar voor dagbesteding voor jongeren vanaf 16 jaar en volwassenen met een geestelijke beperking of voor langdurig werklozen. 
Doelgroep: Verstandelijke beperking, Jongeren uit speciaal onderwijs
Geplaatst in Gelderland
1 afbeelding
0
(0)