0
Zorgboerderij Annen staat voor kleinschalige, vraaggerichte zorg met veel persoonlijke aandacht in een huiselijke, geborgen sfeer. Zorgboerderij Annen is een kleine hobbyboerderij. Naast de zorg voor mens en dier, staan seizoensgebonden activiteiten in huis en tuin, op en rondom het erf centraal. Wij bieden dagbesteding en logeeropvang.
Doelgroep: Jeugdzorg
Geplaatst in Drenthe

Omschrijving

Doelgroep: Jeugdzorg
Keurmerk: Geen keurmerk

Omschrijving

Zorgboerderij Annen staat voor kleinschalige, vraaggerichte zorg met veel persoonlijke aandacht in een huiselijke, geborgen sfeer. Zorgboerderij Annen is een kleine hobbyboerderij. Naast de zorg voor mens en dier, staan seizoensgebonden activiteiten in huis en tuin, op en rondom het erf centraal. Wij bieden dagbesteding en logeeropvang.

De activiteiten worden begeleid door Ieneke van Weringh, maatschappelijk werkster en  docent/coach. Ieneke werkt ruim 16 jaar in de jeugdhulpverlening. Momenteel werkt zij 2 dagen in de week bij Elker (Jeugd en opvoedhulp). Waar nodig wordt zij bijgestaan door haar man Martin, maatschappelijk werker en momenteel project leider bij het Leger des Heils. Ook onze drie dochters en onze pleegdochter zullen regelmatig hun bijdrage leveren aan een gezellige sfeer op de boerderij. Wij maken op freelance basis gebruik van een psycholoog. Het verblijf bij Zorgboerderij Annen kan volledig vergoed worden vanuit een Persoons Gebonden Budget.Bezoek website:
http://zorgboerderijannen.nl
 

Annerstreek 22, 9468 AN Annen, Nederland